Kuca Luksuza Logo
NAOCARE ZA SUNCE PARFEMI RUCNI SAATOVI

Parfimerija KUĆA LUKSUZA


Parfimerija KUĆA LUKSUZA se bavi prodajom originalnih, luksuznih parfema i brendiranih naočara za sunce. KUĆA LUKSUZA se nalazi u lepo uređenom prostoru od 100 kvadratnih metara u Dalmatinskoj ulici broj 84, u širem centru Beograda, ispod Tašmajdanskog parka.

Posle dugogodišnjeg bavljenja ovim poslom u inostranstvu stručni tim ljudi je otvorio parfimeriju KUĆA LUKSUZA. Naš cilj je da učinimo luksuz dostupnim kupcima u celoj zemlji. Parfemi u prodavnici KUĆA LUKSUZA su 100% original, a nabavljeni su od zvaničnih renomiranih i licenciranih kompanija iz Zapadne Evrope koji su zvanični distributeri i proizvođači određenih brendova, kao i od domaćih zvaničnih distributera. Uz svaki kupljeni proizvod dobija se fiskalni račun tako da imate dokaz o originalnosti naših artikala. 

Prodavnica KUĆA LUKSUZA je online parfimerija. Osim standardne ponude parfemskih, toaletnih i kolonjskih voda imamo u ponudi veliki izbor parfemskih setova, dezodoransa u spreju, dezodoransa u stiku i roll-on, losiona za posle brijanja, mleka za telo, gelova za kupanje, parfema za telo, maskara, krema... U ponudi imamo izuzetno veliki broj luksuznih i retkih brendova koji će oduševiti i najveće zaljubljenike u parfeme. Pošto smo koncipirani kao online parfimerija, nemamo testere za probu.

Parfimerija KUĆA LUKSUZA koncipirana je kao online parfimerija sa imenom i prezimenom, tako da su cene naših artikala izuzetno atraktivne, pristupačne i primamljive. Svaki proizvod naručen online se šalje istog dana. Takođe, možete izvršiti kupovinu u našem luksuznom prodajnom mestu gde će Vam ljubazno osoblje pomoći da se odlučite. Plaćanje u radnji je moguće izvršiti u gotovini ili posredstvom platnih kartica ili čekovima građana. Potrudili smo se da na našem sajtu što više opišemo i dočaramo kupcima naše proizvode, a na sva dodatna pitanja odgovoriće naše stručno i ljubazno osoblje.

KUĆA LUKSUZA se takođe bavi prodajom originalnih brendiranih naočara za sunce. U ponudi imamo veliki izbor izuzetno luksuznih i glamuroznih brendova ( Balenciaga, Bottega Veneta, Iron Paris, Chloe, Vuarnet, Serengeti, Swarovski, S.T. Dupont, Roberto Cavalli, Emilio Pucci, Hugo Boss, Calvin Klein, Balmain, Cerruti 1881, Kenzo, Moschino, Marc Jacobs, Dupont, Jimmy Choo... ). Naočare za sunce u prodavnici KUĆA LUKSUZA su 100% original, a nabavljene su od zvaničnih, renomiranih i licenciranih kompanija iz Zapadne Evrope koji su zvanični distributeri i proizvodjači određenih brendova. Naš cilj je da učinimo luksuz dostupnim kupcima u celoj zemlji, zato što je rok isporuke 24h na teritoriji čitave Srbije.

Prodavnica KUĆA LUKSUZA koncipirana je kao online shop, tako da su cene naših artikala izuzetno atraktivne i pristupačne. Sve naočare za sunce su izložene u našem prodajnom mestu, tako da možete u miru da ih izaberete i obavite kupovinu.

Uživajte u pretrazi našeg sajta i želimo Vam prijatnu kupovinu

KUĆA LUKSUZA

Zašto kupovati kod nas?

Zato što su svi naši proizvodi 100% original. 
Zato što imamo svoje prodajno mesto. 
Zato što cu cene naših artikala najpovoljnije u Srbiji. 
Zato što dobijate fiskalni račun za svaki kupljeni proizvod.
Zato što smo mi ekskluzivna prodavnica koja posluje po najvišim svetskim standardima. 
Zato što svaki naš proizvod ima uvoznu deklaraciju koja garantuje originalnost i kvalitet.
Zato što svaki naš proizvod naručen online putem šaljemo istog dana. 
Zato što naše proizode možete kupiti u našem prodajnom mestu po online cenama i lično se uveriti u kvalitet naših proizvoda. 
Zato što u našem prodajnom mestu osim gotovinom možete platiti karticama ili čekovima građana. Ako ste pravno lice, možete platiti preko računa.
Zato što posedujemo najveći izbor renomiranih brendova i dizajnera. 
Zato što imamo preko 2 000 različitih parfema. 
Zato što je rok isporuke 24h na teritoriji cele Srbije. 
Zato što su naši proizvodi kupljeni od legalnih distributera ili renomiranih firmi iz zapadne Evrope. 
Zato što osim standardne ponude toaletnih i parfemskih voda imamo u ponudi ogroman izbor parfemskih setova, losiona za posle brijanja, mleka za telo, dezodoransa u stiku, dezodoransa u spreju, gelova za kupanje...
Zato što imamo najveći izbor brendiranih naočara za sunce u Srbiji. 
Zato što smo za kratko vreme stekli ogroman broj zadovoljnih kupaca. 
Zato što u ponudi imamo ekskluzivne dizajnere koje možete pronaći samo u našoj radnji u ovom delu Evrope. 


KUĆA LUKSUZA parfimerija

Online parfimerija KUĆA LUKSUZA

Prodavnica KUĆA LUKSUZA

KUĆA LUKSUZA jedina legalana online parfimerija


BRENDOVI PARFEMA